Verdens Børn søger Social Media Manager

Kan du udtænke spændende indhold til SoMe og planlægge en SoMe-kampagne, eller har du interessen og lysten til at lære det? Har du oven i købet mod på at arbejde frivilligt et par timer om ugen for en NGO, der hjælper nogle af verdens mest udsatte børn? Så har vi brug for dig! Verdens Børn søger netop nu en Social Media Manager til at indgå i vores kommunikations- og marketingteam.

Af Maja Hangaard Kjeldsen

Du vil få ansvaret for vores profiler på Facebook, Instagram og LinkedIn, og det bliver således din opgave at opretholde og videreudvikle strategien for vores synlighed og potentiale på disse kanaler.  Derudover vil du i samarbejde med resten af kommunikations- og marketingteamet planlægge og udarbejde generelle kommunikationstiltag, hvor dit hovedansvar bliver at inkorporere de sociale medier. Det er derfor en fordel, hvis du:

  • har indgående kendskab til og interesse for Facebook og Instagram og gerne andre SoMe-kanaler
  • arbejder strategisk med SoMe og kan inkorporere platformene i kampagner og andet kommunikations- og marketingarbejde
  • skriver et flydende og fængende dansk

Du skal være indstillet på at arbejde ulønnet, da Verdens Børn drives udelukkende af frivillige. Til gengæld bliver du en del af en spændende humanitær organisation og et uformelt ungt kommunikations- og marketingteam, hvor der er gode muligheder for at præge arbejdet og udvikle dine kompetencer, mens du gør en positiv forskel for udsatte børn og unge.

Om kommunikations- og marketingteamet

Vi er et engageret og ungt team, som brænder for at styrke Verdens Børns arbejde med god kommunikation. Teamet består af unge kommunikations- og marketingfolk, der har ansvaret for den digitale kommunikation, PR, konceptudvikling, markedsføring og meget mere. Vi er en selvstyrende gruppe, men der er gode muligheder for sparring med andre Verdens Børn-frivillige. Vi arbejder tæt sammen og sparrer med hinanden samtidig med, at vi har hver vores hovedansvarsområde. Du skal derfor være indstillet på at veksle mellem teamwork og selvstændigt arbejde. Vi er åbne over for nye idéer, og der er rig mulighed for at præge dit og gruppens arbejde.

Om organisationen

Verdens Børn er en mindre dansk humanitær organisation, der gennem 40 år har arbejdet til fordel for børn og unge i Uganda, Sri Lanka, Bulgarien og Indien. Verdens Børn er støttet af ca. 1800 danske familier og drives professionelt af ca. 60 frivillige, der sikrer, at alle fadderbidrag går ubeskåret til børnene. Vores værdier er ansvarlighed, nærhed, troværdighed og åbenhed.

Kan du se dig selv i ovenstående rolle? Brænder du for SoMe? Og har du tid og lyst til at arbejde frivilligt for en mindre organisation, der hjælper udsatte børn og unge til en bedre chance i livet?

Så send os dit CV til ne@verdensboern.dk senest den 1. maj 2017. Vi behandler ansøgninger løbende.

Har du spørgsmål til stillingen eller Verdens Børns arbejde, så er du velkommen til at kontakte kommunikations- og marketingansvarlig, Nathalie Emsø, på ne@verdensboern.dk eller tlf. 23 29 68 19.