Du er her: Forside » Det nytter » Derfor er vi faddere

Derfor er vi faddere

– Vi kunne godt lide, at hele fadderbeløbet gik til børnene. Ægteparret Elin og Villy Nielsen fortæller her, hvorfor de valgte at blive faddere gennem Verdens Børn.

Undervisning på Senkadagala-skolen i Sri Lanka

”Det var de lave administrationsomkostninger i Verdens Børn, der fik os til at tegne et par fadderskaber i Verdens Børn”, siger Elin og Villy Nielsen fra Ballerup.

”Vi så for nogle år siden en opgørelse i en avis, som listede de forskellige børnehjælpsorganisationer op. Her fremgik det, at Verdens Børn havde de laveste administrationsomkostninger. Vi kunne godt lide, at hele fadderbeløbet gik til børnene, og at organisationen havde snor i økonomien.”

”Endvidere var vi meget påpasselige med at finde en organisation, vi kunne stole på, og her borgede de mange år, som Verdens Børn har på bagen, for kvaliteten.”

Elin og Villy Nielsen har to fadderpiger. De har ikke besøgt pigerne, men holder kontakten med børnene på samme niveau, som de fleste andre faddere. Nemlig et årligt brev, hvor de takker for de fine tegninger eller andet, pigerne har sendt. Og så får hver pige en 100 krone-seddel oveni som julegave.

”For os er det primære ikke nærkontakten, men at vi kan sikre pigernes skolegang, så de har en større chance for at skabe sig en bedre tilværelse,” lyder det fra parret.

Din støtte

Hjælp til betaling og køb